Nyhedsbrev

Udsendt 1. januar kl. 05:00

Helt Ny Hjemmeside

Kære skigæster

Vil ønsker jer alle et rigtigt godt NYTÅR, og håber I kommer godt og muntret ind i det nye år. I vores korte nyhedsbrev kan I se lidt om: Ny hjemmeside
Vi hos Fokus Rejser/Stjerne Sne har arbejdet hårdt mange måneder med vores nye hjemmeside. Det er jo ofte sådan med kompliceret ting tager tid, og her blev vi også snydt mht til tidsplanen. Nu er vi næsten færdig, og tør godt ”sende den i æteren” – hop ind og kik ! 


Vi håber I finder den nye platform god og overskuelig og let at finde de forskellige informationer. Se fx den nye forsørgelsesformular på bl.a. forsiden, som I bare udfylder, så har I svar indenfor 24 timer. 

Restpladser
Vi har stadig mulighed for at lave ”korte uger”, og vi har også restpladser i de fleste uger – også uge 7. Se restpladslisten på vores hjemmeside: http://fokusrejser.dk/restpladser.html
Finder du ikke lige det du har brug for så skriv eller ring til os – måske kan vi trylle

Italien - ny destination
Cortina d’Ampezzo i Dolomitterne er ukendt for mange danskere i relation til ski, men det er et fantastisk område med ca 130 km pister i alle farver, så der er noget for enhver. Fra Cortina er der mulighed for også at udforske Europas største skiområde i Dolomitterne med over 1.200 km. sammenhængende pister at boltre sig på. Vi har fra denne sæson startet samarbejde med 3 hoteller, 2*, 3* og 4*, så der er noget for enhver smag og enhver pengepung.
Vi forventer at vores hjemmeside er opdateret med Cortina i løbet af nogle uger, men skriv gerne allerede nu til os, hvis det har din interesse. Vi vil selv være i Cortina i uge 3, for at få de sidste detaljer på plads.

Vi ser frem til at hører fra Jer, og har åben alle dage fra nu og frem til slutningen af april. I kan rolig ringe på 2620 0102, eller aller bedst send en mail eller forespørgsel via vores hjemmeside. 

 
Godt nytår og på gensyn i sneen.
Fokus Rejser/Stjerne Sne

Iris, Jørn og team.

Tilmelding til nyhedsbreve

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Ring til os eller send en e-mail

CVR 17 76 61 39

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 894