Ny stolelift i Ischgl

Ny Palinkopfbahn 8 stolslift

 

I 1973 blev skilift Palinkopf i skisportsstedet Ischgl / Samnaun sat i drift, og meget populære skiløjper i området Palinkopf blev åbnet. I 1985 blev denne elevator erstattet af en fast dobbelt stolelift, som blev omdannet i 1996/97 til en aftagelig 4-personers stolelift. I sommeren 2017 vil fabrikken nu efter 20 års drift og ca. 12 millioner ture blev udvekslet til en 6-personers stolelift af den nyeste generation fra Doppelmayr (svævebane teknologi).

 

Dalstationen (2.413 m) ligger i nærheden af ​​Schwarzwand-restauranten midt i Silvretta Arena og fører via 16 rørformede støtter til et af de smukkeste og højeste steder i skiområdet, Palinkopf (2.853 m).

 

DESIGN

Fra adgangsbarrieren til komfortsæderne blev alt fuldstændigt designet på Palinkopfbahn. Særligt bemærkelsesværdige er de unikke ryggen af ​​stole med stjernerne fra den tidligere Top of the Mountain koncerter.

 

INNOVATION

Den nye fabrik er fyldt med den nyeste teknologi. Kabelsystemet "D-Line" bringer 205 innovationer, 31 innovationer og 14 patenter med sig.

 

KOMFORT

Højeste passagerkomfort og stille drift gør den nye Palinkopfbahn First Class. Den nye højteknologiske stolelift medfører en række mærkbare forbedringer for vores gæster:

  • ergonomisk formede individuelle sæder
  • 520 mm brede sæder med opvarmning
  • sikkerhedsoptimeret design
  • optimeret sikkerhedslås

 

Den nye lift kommer til at fungere i tide til den nye vintersæson 2017/18. Du kan hurtigt finde ud af den aktuelle konstruktionstilstand her i vores byggeprofil.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Ring til os eller send en e-mail

CVR 17 76 61 39

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 894