Fly

Flyv til Alperne - den hurtigste vej til sneen

Gennem hele skisæsonen har vi flyrejser til Alperne med afgang fra Kastrup og Billund. De fleste afgange ligger om lørdagen, men for dig, som vil af sted på en weekendtur til Alperne, har vi også faste afgange fra Kastrup på onsdage. Vil du rejse fra en anden lufthavn, er du velkommen til at kontakte os over telefon, så vil vi undersøge mulighederne for det. Flyv til vores destinationer - for at du kan komme så let og hurtigt til din favoritdestination som muligt.

Praktisk information om flyrejsen

Her på siden finder du praktisk information om flyrejsen. Du finder detaljeret information om din flybillet og flytider, indcheckning, bagageregler og skitransport, måltider på flyet samt transfertider.

 

Flybillet

Dit rejsebevis og dit pas er dine rejsedokumenter og gælder som din flybillet på både ud- og hjemrejsen.

Indcheckning

Indcheckning foregår sædvanligvis via en indchecknings skranke i lufthavnen. Hvis det er muligt at checke ind via en selvbetjeningsautomat, stå der angivet et referencenummer på sidste side af rejsebeviset under "særlige bemærkninger".

Indcheckningen åbner to timer inden afgang og lukker en time inden flyets afgang. Vi anbefaler at komme i god tid inden.

Bagageregler og skitransport

Du må med Austrian Airlines max. medbringes 20 kg. bagage samt 5 kg. håndbagage. De 20 kg. skal være i én taske eller kuffert. Alt udover dette vil blive afvist. Det er muligt at tage sine skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for vægt og mål for, som på dette fly er 55x40x23 cm..

Regler for håndbagage

Siden d. 6. november 2006 gælder EU's regler for sikkerhedskontrol ved flyrejser. Reglerne indebærer bl.a. at du kun må medbringe mindre mænger væsker i håndbagagen. Indchecket bagage påvirkes ikke af disse begrænsninger. Derudover skal du tage overtøj af samt tage computere og andet elektronisk udstyr ud af håndbagagen ved sikkerhedskontrollen.

Læs mere om væskereglerne her

Eget skiudstyr - book skibag

Skitransport er ikke inkluderet i rejsens pris og skal derfor tilkøbes, hvis du vil medbringe dit eget skiudstyr. Skifragt koster 395 kr. og inkluderer et par ski samt stave eller snowboard i skibag og et par støvler i støvletaske. Vi anbefaler at bestille skitransport hjemmefra ved bestilling af rejsen, da der er et begrænset antal skipakker på hvert fly.

Måltider på flyet

Måltider på flyrejsen med Austrian Airlines består af en let anretning eller sandwich og en drik.

Flytider til Kappl og Ischgl

 

Austrian Airlines (København - Innsbruck)

Uge Periode Udrejse Hjemrejse Flynr.
afg. - ank. afg. - ank.
1 Lørdag - Lørdag 18.05 - 20.00 15.25 - 17.15 Austrian Airlines OS9626 - OS9625
2-12 Lørdag - Lørdag 18.05 - 20.05 15.25 - 17.15 Austrian Airlines OS9626 - OS9625
13 Lørdag - Lørdag 18.05 - 20.00 15.25 - 17.15 Austrian Airlines OS9626 - OS9625

Vi tager forbehold for mindre tidsændringer.

 

Første flyvning er med udrejse lørdag d. 30/12-2017 (uge 1)

 

Sidste flyvning fra Østrig er lørdag d. 31/3-2017 (uge 13)

 

 

 

Transfer

Transfer til og fra rejsemålet er inkluderet i samtlige pakkerejser. Vores guider tager imod jer i lufthavnen og sørger for, at I finder den rigtige transferbus. I visse tilfælde kan der forekomme ventetid i lufthavnen, da nogle transferbusser kører med gæster fra flere forskellige fly.

Transfer tid til destinationen

Kappl/Ischgl ca. 1:15 timer

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Ring til os eller send en e-mail

CVR 17 76 61 39

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 894