Davos

Fokus Rejser har udvidet til endnu et land

Fra sæsonen 2018/2019 tilbyder vi det fantastiske Davos i de schweiziske Alper. Davos byder på godt skiløb i ét af Europas højst beliggende og dermed mest snesikre skiområder. Udover godt skiløb for enhver smag byder Davos også på hoteller og lejligheder af høj standard samt et charmerende bymiljø, der absolut gør området et besøg værd.

 

Davos er en by med masser af liv og charme

Med sine godt 13.000 indbyggere er Davos faktisk en af de skibyer, der har flest indbyggere. Dette faktum giver både området en lokal charme og rige muligheder for at foretage sig andet end blot at stå på ski. Byen kan byde på et utal af sportsfaciliteter, bl.a. svømmehal, skøjtebane og et stort ishockey-stadion. Samtidig er der mange gode restauranter, et kasino og et ganske livligt natteliv.

 

Persenn bjerget er for familien vs. Jacobshorn er for unge og snowboardløbere

Det største skiområde ligger ved bjerget Parsenn. Her er der tale om familievenligt, alpint skiløb med brede boulevarder, suppleret med enkelte muligheder for off-piste. Jacobshorn er bjerget for de unge. Her spilles høj musik dagen lang på barerne, og udenfor er der trængsel med masser af snowboardløbere, der prøver kræfter med de virkelig udfordrende pister på især toppen af bjerget. En del skiløbere står også på ski fra Davos og ender i nabobyen Klosters, hvorefter de tager toget tilbage.

 

Fakta: Davos

Byen: 1560 m.o.h.

Skiområdet: 1560-3146 m.o.h.

Pister i alt: 310 km


60

km


132

km


118

km

 

Antal lifter: 52 stk.

Kapacitet: 64.400 pers/time


29


9

14

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Ring til os eller send en e-mail

CVR 17 76 61 39

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 894