Cortina d'Ampezzo

Fokus Rejser - nu i Cortina d'Ampezzo !

I udkanten af Dolomitterne ligger den hyggelige charmerende by Cortina d'Ampezzo. Cortina er overset af de fleste danske skiløbere, faktisk er de fleste skigæster italienere – et uspoleret sted, der oser af Italien

 

Som det første danske bureau, tilbyder Fokus Rejser nu skirejser til Cortina by, der byder på ægte italiensk atmosfære, fantastiske italienske restauranter og super skiløb på de ca. 140 km pister, der er i alle farver - alle kan blive udfordret der.

 

Cortina har 3 skiområder, Tofana der er det største, Faloria og Cinque Torri. Alle 3 områder er forbundet med den lokale skibus, der kører hele dagen.

 

Cinque Tori er endvidere forbundet med det store Dolomiti Superski område, der er Europas, ja måske verdens største sammenhængende skiområde. Ta turen herfra til San Cassiano og du er i det fantastiske Dolomiti Superski  område med over 450 lifter og 1.200 km pister.

 

Langrend

Er du til langrend eller blot vil prøv en enkelt dag, har Cortina ca. 70 km. langrendsspor, i fantastisk natur. Langrendsudstyr lejer du med 10 % rabat hos vores samarbejdspartner Snow Service

 

Kort sagt, Cortina har alt, og det er et sted alle skal prøve !

 

Vi gør opmærksom på, at vi ikke har fast guide i Cortina, men er selvfølgelig til rådighed pr. tlf og mail, hvis der er spørgsmål under jeres ophold.

 

Fakta om Cortina

Byen: 1224 m.o.h.

Skiområdet: 1200-2930 m.o.h.

Antal pister i alt: 64 stk.


31

km


23

km


10

km

 

Antal lifter: 34 stk.

Kapacitet: 50.000 pers/time


4


25

5

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Ring til os eller send en e-mail

CVR 17 76 61 39

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 894