Noget nyt er sket i Paznauntal

Vores kære tiroler-venner har ikke ligget på den lade side over sommeren. Der er som altid bygget en masse nyt og forbedringer m.m.

Af de større nyheder kan vi fortælle at ”lilleput” byen See hvor meget få af vores gæster har været nu er udbygget så meget at de til vinter kan prale af 41 km. piste ( var ca. 20 km. piste i de gamle dage og for at sige det mildt ret kedeligt og næsten umuligt at få 1 hel dag til at gå uden at kører den samme tur utallige gange).

Den nye bane hedder ”Versinghbahn” der kommer også nye flotte restauranter og Panorama-bar med pragtfuld udsigt over store dele af Paznauntal.

Ischgl byder på den helt nye bane op til Pardatschgrat toppen  som har været 2 år om at blive bygget færdig, og kostet mange millioner af Euro. Nu kommer man på få min. helt til toppen og det er slut med morgen kø ved Pardatschgrat Bahn.

I selve Kappl er der også gode nyheder; her har man nu sat ”snekanoner” op på en af de mest populære piste nemlig ”Latten abfart”(piste 9) som også er den længste med ca. 8000 meter fra top (2.820 m.) til DiasBahn i Kappl ( 1.175 m) Dette gør naturligvis at man kan forvente at den er åben fra midt december til langt hen i April.

Ellers er det meste heldigvis som vi kender det og Hans er klar med kolde øl på ”Hansels-Tenne”, Thomas med de sidste nye ski (Toms Skihytte) ligesom Fam. Siegele ( Siegele Sport). Vi har heldigvis stadig mange af de samme huse som vi startede med fra nu 30 år siden. Selv Haus Kofler er som altid, der var planer om at lave noget om , noget nyt, men det blev droppet, alt er som det har været de sidste ca.50 år på det hus, som nu må betegnes som ren kult i byen. Frau Kofler servere stadig morgenmaden og styre alt   som altid selv om hun nærmer sig 80 år.

Fokus Rejser/Stjerne Sne i Kappl/Ischgl siden 1985- nu 30 sæson. Om vi bliver ved til vi er 80  år skal jeg ikke sige noget om lige nu, men……..   kom til vinter der er vi der 100% igen igen og igen.

På gensyn / "servus"  
Iris, Jørn & team

Test