Kære skivenner

Vi takker for en god 2015/2016 sæson,

ikke mindst vores mange stamgæster som vi heldigvis har rigtig mange af. Det er måske heller ikke så mærkeligt, da vi netop har afsluttet sæson nummer 31 her i Østrig, så noget må vi jo gøre rigtigt, siden I kommer igen og igen til et af verdens bedste og hyggeligste skisportsbyer, hvor vi har været siden 1985/86.

Dengang var der en  stol lift i Kappl, og man fik tæpper udleveret, så man ikke var helt stivfrossen, når man kom op til ”mittelstation”. Dengang kunne man nå et par ture på en dag, men i dag har vi her i Paznauntal et af verdens bedste liftsystem i Ischgl, og man bliver nærmest bliver ”skudt” op på toppen på ganske få minutter.

Vi har lavet kontrakter til næste sæson, så vi er helt klar til næste sæson, der starter til jul og nytår. Juleaften og nytårsaften falder i år på en lørdag, der gør det lidt besværligt med hensyn til booking af værelser og lejligheder. Vi kan på ingen måde efterkomme, den store efterspørgsel der plejer at være hen over jul og nytår. Vi har dog reserveret en del, for de der selv kører, men I skal være hurtige på ”booking-tasterne”, ellers er det først fra uge 2 (lørdag d. 07/JAN) at det rigtig går løs.

Vi har som altid fly til Innsbruck med bus-transfer til Kappl/Ischgl frem til og med uge 12 og bus transport til og med uge 14 i den kommende sæson, og vi forventer, at have alle priser klar for den kommende sæson i slutningen af april.

Endnu engang tak for denne sæson, vi glæder os til at se Jer alle igen til næste vinter, og ønsker en dejlig sommer.

 

Send os din forespørgsel


”Servus”

Iris & Jørn og co.