Ischgl

Østrigs skisportsby nr. 1

Ischgl er uden tvivl alpernes en af alpernes aller bedste skisportsbyer. Byen har været med i internationale undersøgelser, hvor den er blevet kåret til ét af Europas mest eftertragtede steder og er efterhånden kendt verden over. Så det er altså ikke bare os, der er vilde med stedet.

Det er ikke uden grund, at Ischgl år efter år er udnævnt til Østrigs bedste og mest eftertragtede skiområde.

De mange stole- og kabinelifter hænger perfekt sammen. Mere end 230 km. pister i alle kategorier, er spredt ud over den storslået natur, og giver dig dagligt mulighed for nye skioplevelser. 

For snowboardere findes der et særligt "boarders paradise-område", med half-pipes, rails og massevis af forskellige hopVentetid er der næsten aldrig i Ischgl. Nogle af verdens største, hurtigste og mest moderne lifter, bringer mere end 60.000 mennesker rundt i området hver time.

 

Fakta om Ischgl

Antal pister i Ischgl  Antal lifter i Ischgl
 45 km.  141 km.  52 km.  5 stk.  26 stk.  12 stk.
           

Længste piste er 11 km. og hele området har omkring 1.100 snekanoner. Lifterne kan sende omkring 90.000 mennesker af sted i timen.

Værelser

Hotel Daniel

   
Eksklusive værelser og lejligheder.
Huset er beliggende midt i centrum, ca. 150 m. fra den hurtige Silvrettabane, og lige overfor Silvretta-Centret, hvor der er keglebane, sauna, fitness og svømmehal i tropisk lignende omgivelser.Appartment Gradiva er perfekt beliggende med kun 3-5 min. gang fra Pardatschgrat banen og Fimba banen, samt fra afterskistederne Niki`s Stadl og Kitzloch.


         Tv   Sauna / Spa    250 m.    150 m.   100 m.        

Hotel Garni Neder

Ligger centralt i område med vores andre hoteller som Apt. Gradiva (lige overfor) tæt på Hotel Vogt og nabo til Apt. Relax.


          300 m.    250 m.   300 m.        

Hotel Garni Vogt

   
Et dejligt hus med en perfekt beliggenhed kun 2-3 minutters gang fra Pardatschgrat-banen og til afterski-stederne Niki`s Stadl og Kitzloch.


         Tv   Sauna / Spa   200 m.    150 m.   200 m.        

Hotel Jehle

Huset er blevet komplet ombygget i sommeren 2008. Der venter vores gæster splinternye værelser og lejligheder til den kommende sæson.


          50 m.    10 m.   150 m.        

Piz Arina

   
Piz Arina er et utroligt populært hus i Ischgl, med den perfekt beliggenhed ganske få meter fra Pardatschgrat-banen og skiløb til døren og lige overfor Niki`s Stadl.


          10 m.    50 m.   100 m.