Hotel Garni Vogt

Godt beliggende og gode faciliteter

   
 
 
      
 

 

         Tv   Sauna / Spa   200 m.    150 m.   200 m.        

Tid til en slapper

Et dejligt hus med en perfekt beliggenhed kun 2-3 minutters gang fra Pardatschgrat-banen og til afterski-stederne Niki`s Stadl og Kitzloch. Huset rummer 7 værelser samt 2 Hotel Appartment. Der er både singleværelser, dobbeltværelser og trippelværelser. Alle med eget bad/toilet/balkon TV m.m.

Endvidere har huset 2 lejligheder med plads til 2-4 og en nybygget lejlighed (sommeren 2012) med plads til 5-7 personer. Lejlighederne er smagfuldt udstyret med alt hvad man kan forvente sig af et top hus i Ischgl nu om dage.

Ophold i værelse eller Hotel Appartment er inkl. stor morgenbuffet som Hausfrau Heidi Vogt servere i den tyrolsk indrettede spisestue.

Når du bor på Hotel garni Vogt, så har du mulighed for at slappe af i det lækre "Wellness" område. Her er der både solarium, sauna, dampbad, brusegrotte og meget andet man kan nyde efter en god dag på bjerget.

 

Hotel Appartment

Vogt råder over 2 Hotel Appartments med plads til 3-5 personer.

Begge Hotel Appartments er indrettet med 1 soverum og 1 kombineret opholds- og soverum. Der er 2 bad og toiletter samt balkon. Desuden er der kabel-TV, radio, sikringsskab, føntører m.m.

Ophold i Hotel Appartment er inkl. stor morgenbuffet som Hausfrau Heidi Vogt servere i den tyrolsk indrettede spisestue.

Bemærk!
Der er INGEN køkkenfaciliteter.

 

Hotel Appartment 205
til 3-4 personer

Lejligheden størrelse: 29 m2

Bemærk!
Der er IKKE køkkenfaciliteter i denne type.
Ophold er inkl. morgenbuffet.

 

Hotel Appartment 206
til 4-5 personer

Lejligheden størrelse: 36 m2

Bemærk!
Der er IKKE køkkenfaciliteter i denne type.
Ophold er inkl. morgenbuffet.

 

Lejlighederne

Der er bad og toiletter i alle lejlighederne.

Begge lejligheder har balkon/terrasse samt et godt indrettet køkken med opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader, køleskab, toaster, kaffemaskine m.m. Desuden er der kabel-TV, radio, sikringsskab, føntører m.m.